30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Abant'a beyaz örtü

Yılın dört mevsiminde ayrı güzelliğe bürünen Abant Tabiat Parkı, gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle tatilcilerin yüzünü güldürdü.

Hem Türkiye'nin hem de Bolu'nun gözde mekanlarından biri olan ve doğasıyla herkesi büyüleyen Abant, uzun bir aradan sonra yeniden beyaz örtüyle kaplandı. Gece saatlerinde hafif şekilde yağan kar, sabah saatlerinde etkisini artırdı.

Bir anda kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu Abant'ta tatilciler büyük sevinç yaşadı. Otel odasında gözlerini açtıklarında beyaz örtüyle karşılaşanlar kendilerini dışarı attı. Kar yağışı altında sabah yürüyüşü yapan tatilciler, çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdi.

Kimileri ellerinde fotoğraf makineleriyle muhteşem doğayı görüntülemeye çalışırken, kimileri de faytona binerek karlar üzerinde gölün çevresini turladı.Kar yağışı otel çalışanlarını da harekete geçirdi. Otellerin otoparklarında ve araçların üzerlerinde biriken karların temizlenmesi için hummalı bir çalışma başlatıldı. Çalışanlar, ellerinde fırçalar ve kar motorlarıyla otoparkları temizledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2011 Cumartesi 17:40:50
Güncelleme :24 Aralık 2011 Cumartesi 17:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?