3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Abat'tan şok karar!

PTT 1'nci Lig takımlarından Boluspor'da yarın yapılacak olağan kongre öncesi mevcut başkan Abdullah Abat, başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

Ligi 10'uncu sırada tamamlayan Boluspor'da yönetim kurulunun aldığı kararın ardından yarın kongre yapılacak. Bir yıldır kırmızı beyazlı takımın başkanlığını yürüten Abdullah Abat, Boluspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında aday olmayacağını açıkladı. Abat'ın kongreye sayılı saatler kala aday olmayacağını açıklaması camiada şaşkınlık yarattı. Sezon boyunca Boluspor'un başarısı için çalıştığını belirten Abat, "Başkanlık görevini yürüttüğüm süre boyunca kimseye eğilip bükülmedim. Bu takımın başarısı için birlik lazım. Kulübü ileriye götürmek için kentin dinamizmiyle birlik olması gerekiyor. Hiçbir futbolcuya dışarıdan müdahale edilmesine izin vermedim ve doğru bildiğimi yaptım" dedi.

Tüm eleştirilere ve karalamalara rağmen sustuğunu söyleyen Abat, "Herkes bizim ne yaptığımızı ve kim olduğumuzu biliyor. Yarın yapılacak kongrede aday olmayacağım. Kimin ne hakkı varsa helal etmesini istiyorum. Bu koltuklar gelip geçicidir ve bu bir hizmet yarışı. Başkanlık koltuğuna düzgün insanlar gelsin" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2013 Perşembe 17:41:48
Güncelleme :28 Mayıs 2013 Salı 18:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?