3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Ailesini beklerken tabutları geldi

Bolu'nun Mengen ilçesi Pazarköy beldesinden Ankara'ya giderken kaza yapan araçta bulunan ikisi çocuk altı kişinin cenazeleri Düzağaç köyünde toprağa verildi.


Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, Bolu'dan Ankara yönüne giden Sabri Özkan (50) yönetimindeki 06 MP 791 plakalı pikap Kabalak Tesisleri'ne girmek üzere olan Ali Tekke'nin (49) kullandığı 27 PR 487 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Pikapta bulunan Sabri Özkan (50), Ayfer Özkan (46), Fatih Özkan (21), Suzan Aydınlı (31), Deniz Aydınlı (9) ve Elif Aydınlı (7) hayatını kaybetti.
Kazada ölen altı kişinin haberleri, Bolu'nun Mengen ilçesi Pazarköy beldesi Düzağaç köyündeki yakınlarına ulaştığında köy halkı şok oldu.


ÇOCUKLARINI ÖZLEMİŞTİ
Ankara'da aşçılık yaparak geçimini sağlayan ve Ankara'da ikamet eden Mustafa Aydınlı (34), eşini ve çocuklarını çok özlediği için Ankara'ya gelecek olan amcası Sabri Özkan'a eşi ve çocuklarını da getirmesini rica etti. Ancak özlediği ailesini beklerken ölüm haberlerini alan Mustafa Aydınlı sinir krizi geçirdi. Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Aydınlı, bir süre sonra sakinleştikten sonra eşi ve çocuklarının cenazelerini almak için onların kaldırıldığı hastaneye gitti. Burada yakınları ile birlikte
cenazeleri teslim alan Aydınlı, cenazelerin köylerine götürülmesini istedi.
Pazarköy beldesi Düzağaç köyüne getirilen cenazeler burada öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Cenaze namazı sırasında ayakta güçlükle duran Mustafa Aydınlı ve ölenlerin diğer yakınları için köyde 112 acil ekibi hazır bekletildi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 18:11:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?