3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AİÜB'de seçim heyecanı

AİBÜ'DE SEÇİM HEYECANI

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) altı aday adayının açıklandığı yeni rektörlük seçimleri için heyecan başladı.

Yeni dönem rektörünü seçmeye hazırlanan AİBÜ'de heyecan giderek artıyor. Mevcut rektör Prof. Dr. Atilla Kılıç'ın da yeniden aday olduğu seçimlere toplam altı aday adayı katıldı. Prof. Dr. Cavit Çöl, Prof. Dr. Cihangir Uyan, Prof. Dr. Behçet Kemal Yeşilbursa, Prof. Dr. Ekrem Gürel ve Prof. Dr. Hayri Coşkun'un adaylığını açıkladığı seçimde oy kullanma işlemleri mavi salonda başladı. İlk olarak rektör aday adayları oy kullanırken, daha sonra öğretim üyeleri sırayla belirledikleri rektör adaylarını destekledi. Kapalı zarf usulü yapılan seçimlerde bütün adaylara başarılar dileyen mevcut rektör Prof. Dr. Atilla Kılıç, "Öncelikle bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Çok seviyeli bir seçim süreci geçirdiğimizi sürekli söyledim. Bize yakışan şekilde bir süreç yaşadık. Tabiî ki üniversitemizin bugünlere gelmesinde görev yapan tüm rektörlerimizin emeği var. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Herkes AİBÜ'ye bir şeyler katabilmek için çalıştı. Bende üniversitemizi daha üst seviyelere taşımak için mesai harcadım. Seçim sonunda inşallah kazanan üniversitemiz olur" dedi.

AİBÜ mavi salonda yapılan seçimlerde toplam 410 üye oy kullandı. Oy kullanma işlemi alfabetik sıraya göre yapılırken, sonuçlar henüz açıklanmadı.

AİBÜ'DE SEÇİM HEYECANI
AİBÜ'DE SEÇİM HEYECANI
AİBÜ'DE SEÇİM HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 18:08:03
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 18:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?