3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AK Parti moral yemeğinde buluştu

AK Parti Bolu İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, düzenlenen moral yemeğinde bir araya gelirken, yemekte en çok konuşulan konu yerel seçimler oldu.


Düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğine Bolu Milletvekilleri Metin Yılmaz, Yüksel Çoşkunyürek, İl Genel Meclis Başkanı Mücait Kutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özbostancı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Güz ve partililer katıldı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Güz, yaptığı konuşmada, Bolu'daki bütün belediyeleri alacalarını belirterek, "Biz diyoruz ki, bizim insanımızda gelişmiş ülkedeki insanlar kadar iyi yaşamaya, hukuk devletinin, demokrasinin kalkınmanın kıymetlerinden faydalanmaya hakkı vardır.

Biz diyoruz ki, milletimiz yüzyıllardan beri kurmuş olduğu medeniyetlerle dünya ülkelerine bir nefestir, bir soluktur. Bu açıdan AK Parti siyasi hareketi halkıyla bütünleşmiş, halkına tepeden bakmayan halk iradesini yegane karar merci olarak kabul etmiş, siyasi hareketin adıdır. Sizler çocuklarınızdan ailelerinizden dinlemenizden ayırdığınız vakti bu davaya adamış bulunmaktasınız.

Ancak içimizdeki memleket sevdası, milletimize olan sevda, bizim bu yolumuzu kolaylaştırmaktadır. Önümüzdeki yerel seçimlerde hepimiz daha fazla yorulacağız, daha fazla terleyeceğiz. Bu yüzden kardeşlik, birlik bütünlük daha fazla önem arz etmektedir. Bu kardeşlik manzarası bizi heyecanlandırmaktadır. Bu birlik beraberlik içinde milletimizin verdiği güç ile Bolu halkının takdiri ile bütün belediyeleri kazanmayı hedefliyoruz. Sizlere güveniyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 14:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?