3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AK Parti Sarıalan'da buluştu

AK PARTİ SARIALAN'DA BULUŞTU

AK Parti Bolu İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen "İl Teşkilatı İstişare Kampı" Sarıalan Yaylası'nda gerçekleştirildi.

İki gün süren kampa AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun, Milletvekilleri Metin Yılmaz ve Yüksel Coşkunyürek, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar. AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Selahattin Aykanat toplantıda kısa bir konuşma yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Aykanat, "Kampımıza ve istişare toplantımıza katılan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi bir borç bilirim. Bu toplantımızın amacı aramızdaki bu kuvvetli bağlarımızı daha da kuvvetlendirmek, alacağımız siyasi kararların istişare edilerek doğru karar verebilmektir. Kampımızın eşli olması, özellikle ailelerimizin de birbirleri arasındaki bağları kuvvetlendirmek için tercih etmiş bulunmaktayız" dedi. Toplantı sırasında il başkanlığının hazırlamış olduğu faaliyet ve çalışma raporu, sunum yapılarak anlatıldı.

Kampın katılımcılara hayırlı olmasını dileyen AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun, "İl başkanlığımız olarak teşkilat mensuplarımızla sık sık bir araya gelerek toplantılar düzenliyoruz. Bu toplantılarımız ana gündem maddesi Bolu halkının menfaatleri doğrultusunda alınacak kararların istişare edilerek doğru kararların alınmasını ve uygulanmasını sağlamaktır. Bu toplantımız farkı ise ailelerimizle beraber olmamız, birbirlerimiz arasındaki bağlarımızın da kuvvetlendirilmesi için son derece önemlidir" diye konuştu.

AK PARTİ SARIALAN'DA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 19:02:00
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 00:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?