3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AK Parti'de kırmızı plaka sevinci

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) katip üyeliğine seçilen AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.


TBMM'de yapılan seçimlerde divan üyeliğine seçilen AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, teşkilatını ve Boluluları sevince boğdu. Göreve seçilmesinden sonra ilk olarak AK Parti İl Teşkilatını ziyaret eden Metin, burada partililerin alkışlarıyla ve çiçeklerle karşılandı. 16 aday arasından kendisinin divan üyeliğine seçilmesini Bolu'nun önemine bağlayan Metin, "Öncelikle herkesin Ramazan'ını kutluyorum. Mecliste bir göreve layık görüldüm.

Bu sadece benim değil hepimizin başarısıdır. Neticede Fatih Metin olarak değil Bolu milletvekili olarak bu makamı işgal ediyorum. Dolayısıyla bu partinin kuruluşundan bu yana hep yanınızda yer almış bir kardeşiniz olarak bunu hepimizin başarısı olarak görüyorum. Teşkilatımızın başarısıdır. Meclisteki seçimler 4-6 Ağustos tarihleri arasında oldu. Diğer illerdeki milletvekili arkadaşlarımın arasına katılarak Bolu adına bende divan başkanlığına aday oldum. Bizi çok memnun eden bir sonuçla karşılaştık. En yüksek oyu alarak divan üyesi olduk. 16 tane adayın arasında benim divan üyesi seçilmem, diğer milletvekili arkadaşlarımın Bolu'ya bakış açısının ne kadar ciddi olduğunu da gösterdi. İnşallah bu görev Bolumuza hayırlı uğurlu olur" dedi.


Ziyaret sırasında basın mensuplarının demokratik açılımla ilgili sorularını da cevaplayan TBMM Katip Üyesi ve AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, "Bu süreçte bakıyorsunuz muhalefetin tek konuştuğu şey "neden somut bir şey yok?". Başlamış bir süreçle alakalı somut bir şey bekleyemezsiniz. Adı üstünde bu bir süreç. Bir süre devam eder. Olgunlaştıktan sonrada kamuoyuna açıklanır. Muhalefete bakıyorum, 'Türkiye felakete sürükleniyor' gibi klasik laflar konuşuyor. AK Parti iktidara geldiğinden bu yana sürekli incitici olmaktan yanalar.

Bu sürecin aklı selim olarak yürütüleceği kanaatindeyiz. Milletimizin endişe etmemesi kanaatindeyiz. İnşallah bu süreçte Türk milletinin geçmişine yakışır bir şekilde birlik beraberlik sürecinin neticelendiği bir süreç olacaktır. Yıllardır çözülemeyen bir sorun için fırsat yakalanmıştır. İnşallah bu süreç en hayırlı şekilde tamamlanır" diye konuştu.
AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun da yeni göreve seçilen Fatih Metin'e başarılar dileyerek tebrik etti.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 16:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?