3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AK Parti'de şok istifa!

Bolu'nun Göynük Belediye Başkanı Abdulkadir Yılman, şok bir kararla partisinden istifa ederek Saadet Partisi'ne geçti.


2004 yılında yapılan seçimlerde AK Parti'den Göynük Belediye Başkanı adayı olan ve seçimi kazanan Yılman, 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere bir ay kala partisinden istifa etti. Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı'nda yapılan törenle seçimlerde Saadet Partisi'nden başkan adayı olacağını duyuran Yılman, parti rozetini İl Başkanı Mustafa Yünlüoğlu'ndan aldı. Çok sayıda partilinin katıldığı törende konuşan Abdulkadir Yılman, "2004 seçimlerinde halkım teveccüh buyurdu ve AK Parti'den belediye başkanıoldum.

Ben hizmetimi yaparken, hakkı unutmadan, halkı ikinci plana atmadan hizmetimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Tenzilat yapıldı ve halk da beni takdir etti. Bugün Saadet Partimizden 29 Mart Yerel seçimlerinde aday olmak istediğimi beyan ettim. Karşılıklı bir mutabakatımız oldu. İnşallah bundan sonra aynı mantığı, aynı fikri, aynı düşünceyi hiçbir zaman bırakmadan belirli bir fikri egemen kılmak, Göynük'e ve Bolumuza hizmet etmek benim en büyük idealimdir. Maddi anlamda herhangi bir beklentim yok.


Çünkü yaşım 56. Bu saatten sonra benim yapacağım hizmettir" dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yünlüoğlu ise, "Hayırlı bir toplantı ile halkımızın karşısındayız. Bütün Türkiye'de olduğu gibi Bolu'muzda da seçim sathı mahalline girdiğimiz şu günlerde halkımızın bütün katmanların akın akın teveccüh ettiği bir ortamı bir mutluluğu teşkilat olarak berberce yaşamaktayız. Ülkenin geleceğini Milli Görüş tayin edecektir. Milli Görüş Allah'ın izniyle muktedir, iktidarın nasıl olacağını gerek yerel seçimlerde gerekse genel seçimlerde göstereceğini umuyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 18:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?