3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AKP ilçe kongereleri devam ediyor

AK Parti Bolu İl Teşkilatı ilçe kongrelerine devam ediyor.

Kıbrısçık ilçe kongresinde Osman Cabgu güven tazeledi.
AK Parti teşkilatı, ilçe kongrelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Yeniçağa ilçe kongresinin ardından Kıbrısçık ilçesinde kongresini gerçekleştiren AK Parti'de birlik beraberlik mesajları verildi. Kongreye milletvekilleri Yüksel Çoşkunyürek, Fatih Metin, Kıbrıçık Belediye Başkanı Kemal Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Güz, il genel meclisi üyeleri ve partililer katıldı.


Kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Güz, "AK Parti siyasi düşüncesi, milletimizin tamamını kuşatan, milletimizin birikim ve değerlerine karşı durmayan, hem insani, hem de akılcı çözümlere önem veren, asil Anadolu ruhunun dünya platformuna taşınmasından başka bir düşünce değildir. Genel Başkanımızın da sık sık ifade ettiği gibi; AK Parti'yi kuran, geliştiren ve iktidara taşıyan bu düşüncenin esas sahibi de Anadolu insanının kendisidir. Literatürümüzde zümre, sınıf, seçkincilik, ayrımcılık yoktur, asla da olmayacaktır" dedi.


Güz, konuşmasında muhalefet partisi CHP'ye de göndermelerde de bulunarak, "Ülkemizin içine kapanık, dünya ülkelerinden kopmuş, bir üçüncü dünya ülkesi olması yönünde bir siyaset anlayışını benimsemiş bulunmaktadırlar. Hemen her kesimin de kabul ettiği gibi bugün CHP, sosyal demokrat bir misyonu temsil etmediği gibi, Atatürk'ün siyasi felsefesinden yüzyıllarca geriye düşmüş, ittihatçılığı bugün tekrar canlandırma gayreti içine girmiştir. Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak bir yana, çağdaş Avrupa Birliği'ni neredeyse hasım gibi gören bir anlayışın, Atatürk'ün çizgisiyle uzaktan yakından ilgisi olmadığı açıktır.

Halkı küçümseyen, halk oyunu önemsemeyen, halkı anlamaya çalışıp onların teveccühünü aramak yerine halktan daima ürken bir yapı 'Hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olması' ilkesiyle de bağdaşmamaktadır" diye konuştu.


Güz'ün konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Tek listenin bulunduğu AK Parti Kıbrısçık İlçe kongresinde Osman Cabgu güven tazeledi. Kongre sonunda partililer el el vererek birlik beraberlik mesajı verdiler.

İha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 16:22:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?