30
Nisan
2024
Salı
BOLU

AKP Seben'de nabız yokladı

AK PARTİ SEBEN'DE NABIZ YOKLADI

AK Parti Bolu Milletvekili adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Fatih Metin, Seben ilçesini ziyaret ederek vatandaşlardan destek sözü aldılar.

AK Parti Teşkilatı, ilçelerdeki seçim çalışmalarına Seben'den başladı. AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Fatih Metin, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve çok sayıda partilinin de katılımı ile gerçekleşen gezide, Sebenli vatandaşlardan destek sözü geldi. AK Parti tüm teşkilatları ile Seben'e çıkarma yaptı. Adaylar, ilk olarak ilçe seçim bürosunda, ilçe teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir katılımının olduğu seçim bürosunda vatandaşların çoğu ayakta kaldı. Gördükleri ilgi karşısında mutlu olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, "İlçe seçim çalışmalarına bugün Seben ile başlamış bulunmaktayız. Seben'in girişinden itibaren halkın ilgisi ve desteğini hissetmek, burada da coşkulu bir kalabalık karşısında olmak bize onur verdi. İnanıyorum ki Seben bu seçimde de gerekeni yapacak ve Bolu'da bizleri yeniden bu göreve gelmemize katkı sağlayacak" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü ise, "Yıllarca ilçe teşkilatlarında görev yapmış, ilçe başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak yüce rabbim bizleri milletvekili adayı olarak karşınıza çıkarttı. Ülkemize ve Bolumuz'a 8 buçuk yılda sayısız hizmet katmış AK Parti'nin, ak adayları olarak sizlerin desteğinizi bekliyoruz. Allah utandırmasın" diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta başı aday tanıtım toplantısı nedeniyle Ankara'da Başbakanla bir araya geldiklerini belirten ve 'Başbakan'dan selam getirdik' diyen AK Parti Milletvekili Adayı Fatih Metin, "Abant'ın yedi katı büyüklüğündeki Seben Göleti'nin suyunun tamamlanması ile birlikte Seben'in bütün tarımsal alanlarının sulama ihtiyacını karşılayacaktır. Bu Seben'in tarımsal alandaki en büyük yatırımıdır. AK Parti olarak ilçelerin ekonomik ve sosyal gelişimi için her türlü yatırımı yapıyoruz. Vatandaşımız bu hizmetlerin karşılığını sandığa yansıtacak ve tekrar bizleri bu göreve getirecektir. Halkın burada ki ilgisi ve sevgisi de bunun işaretçisidir" ifadelerine yer verdi.

Adaylar daha sonra, Seben esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan adaylara destek sözü geldi. Halk, AK Parti'nin 8 yıllık iktidarı süresince yaptığı çalışmalardan dolayı vekillere ve il başkanına teşekkür ederek, "En içten duygularımızla sizlerin yanındayız. Allah Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan ve sizlerden razı olsun. Sonuna kadar destekçiniziz" diyerek adaylara söz verdiler.

Esnafların ardından, ilçe muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya gelen il teşkilatları, çeşitli değerlendirmelerde bulunarak, muhtarların öneri ve görüşlerini dinledi.

Son olarak Seben Kaymakamlığı'nı ziyaret eden İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Fatih Metin, Seben Kaymakamı Ali İhsan Başak'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AK PARTİ SEBEN'DE NABIZ YOKLADI
AK PARTİ SEBEN'DE NABIZ YOKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 15:30:01
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 18:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?