3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AKP teşkilatı İsrail'i kınadı

AK PARTİ BOLU İL BAŞKANI İSRAİL'İ KINADI

AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun, İsrail askerlerinin Filistin'e yardım konvoyuna saldırmasını kınayarak, "Türk milleti İsrail'e gereken dersi verecektir" dedi.

Filistin'e yardım götürmek için yola çıkan gemilere İsrail askerlerinin saldırı düzenlemesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun, basın açıklaması yaparak İsrail'in hain saldırısını kınadı. Ercoşkun, "Amacı sadece insani yardım olan ve aralarında Türkiye'den katılan gemilerinde bulunduğu konvoya yapılan alçakça, korkakça ve haince saldırıyı nefretle kınıyorum. İçinde elliden fazla ülkeden çocukların, kadınların, yaşlıların bulunduğu gemilere uluslararası sularda dünyadaki hiçbir hukuk kuralını tanımadan yapılan bu hain saldırı, İsrail'in nasıl bir kin ve nefretle hareket ettiğini bir kez daha ortaya koymuştur" dedi.

Türk halkının İsrail'e gereken dersi vereceğini söyleyen Ali Ercoşkun, "Sayın Başbakanımızın 'Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz' dediği zalim İsrail'in nasıl bir hesap içinde olduğunu bilemiyoruz. Fakat bildiğimiz bir şey var ki o da onların bir hesabı varsa cenabı hakkında bir hesabı vardır. Zulme hiçbir zaman göz yummayan, mazlumun yanında olan büyük Türk Milleti İsrail'e gerekli dersi verecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 17:33:04
Güncelleme :31 Mayıs 2010 Pazartesi 17:35:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?