3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AKP teşkilatı yemekte buluştu

AK PARTİ BOLU TEŞKİLATI KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bolu teşkilatı düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya gelirken AK Parti İl Başkanı Ali Erçoşkun, Demokratik Açılım ve Milli Birlik Kardeşlik Projesi Türkiye'nin önünü açacak olan ve bir kademe ileriye gitmesine vesile olacak olan bu projeyi daha iyi anlatabilmek için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

Çamlıçeşme Restaurant'ta düzenlenen yemeye AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcıları İhsan Ağcan ile İsmail Yamantürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Dinç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tahir Zorlu, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ali Erçoşkun,demokratik açılım sürecine değindi. Erçoşkun, "Gerek ülkemiz gündemi dolayısıyla zor günlerden geçiyoruz. Demokratik Açılım ve Milli Birlik Kardeşlik Projesi Türkiye'nin önünü açacak olan ve bir kademe ileriye gitmesine vesile olacak olan bu projeyi daha iyi anlatabilmek için elimizden geleni yapmalıyız. Tabi bunun doğusundan batısına kuzeyinden güneyine kadar bütün insanlarımıza doğru şekilde aktarılması projenin gidişatı için çok önemli. Bunu gerçekleştirecek olan sizler yani teşkilatlarımızın değerli üyeleridir. Bu kadar kuvvetli bir teşkilatın bunu başarmaması mümkün değil" dedi.

İl Başkanı Ali Erçoşkun konuşmasının devamında, "Biz bir bütünüz. Biz güçlü bir aileyiz. Bu ailenin içinde herkes üzerine düşen görevi maddi manevi fedakarlıklarla yapmaya çalışıyor. Tabi sonuçta milletimize hizmet ana davamız. AK Parti'nin çıkış davası devlet için millet değil millet için devlet kavramını net bir şekilde ortaya koyan partimiz şu anda vatandaşa hizmet noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Bu noktada da maddi manevi her türlü fedakarlığı siz değerli dostlarımız fazlasıyla yerine getiriyorsunuz. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Erçoşkun sözlerine şu şekilde sürdürdü;

"Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana en güçlü ve dirayetli hükümet AK Parti iktidarıdır. Şu anda Dünya'nın 17. büyük ekonomisiyiz. 2023 yılında yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Dünya'nın en güçlü 10. ekonomisi olmayı hedefliyoruz. Gerekse bölgesinde gerekse Dünya'da lider ülke olmak bizim en büyük vazifemiz olmalıdır."

İl Başkanı Erçoşkun'un konuşmasının ardından partililer tek tek söz alarak kendilerini tanıttılar.

AK PARTİ BOLU TEŞKİLATI KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
AK PARTİ BOLU TEŞKİLATI KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar 17:57:03
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 18:15:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?