6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

AKP'de kongre heyecanı

AK Parti Bolu İl Teşkilatı'nda, 18 Mart'ta yapılacak il kongresi öncesinde Bolu Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Gezgin adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. Gezgin "Bu iş böyle gitmez. İki gün sonra adaylığımı açılayacağım" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın'ın yeniden adaylığını resmen açıklamasının ardından kulislerde aday olacağı konuşulan Bolu Belediyesi Meclis Üyesi ve eski Merkez İlçe Başkanı İsmail Gezgin, çarpıcı açıklamalar yaptı. Bir yol haritası belirlediklerini anlatan Gezgin, şöyle konuştu:

"Ortak liste çıkartmak için çabalıyoruz. Derdimiz koltuk ve makam değil. Uğur Akbay isminde müzakereler yapıldı ve daha sonra bazı durumlar değişti. Bu aşı bir senede tutmadı."

İki gün sonra adaylığını açıklayacağını ifade eden İsmail Gezgin, şunları söyledi: "Partili arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu işin Ömer Sayın'la yürümeyeceği kararına vardık. Geçmişte görev yapmış milletvekili ve belediye başkanlarımızla görüşerek ortak aday konusunda birleştik. Bizim derdimiz özde bütünlük. Benim derdim partiyi birleştirmek, iki gün sonra adaylığımı açıklayacağım. Görüşmelerim devam ediyor"

Gezgin ayrıca, "Ömer Sayın çok sevdiğim bir abim. Ben il yönetiminde ikinci adamım. Ömer ağabeyin kişiliğine kesinlikle laf ettirmem. Ama bu aşı bir seneden beri tutmadı. Bu gidişatla partimiz zarar görüyor. İnşallah partimiz için hayırlı olacak sonuç ortaya çıkar" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2012 Salı 18:36:59
Güncelleme :7 Mart 2012 Çarşamba 12:27:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?