3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AKP'den CHP'ye gönderme

AK Parti Bolu Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Konuk, CHP'li Belediye Meclis üyelerinin 'Kent İçi Ulaşım ve Trafik Planı'yla ilgili eleştirilerine yanıt vererek, "Altı kez kamuoyuna sunulan, saatlerce anlatılan planı anlayamamışlarsa, planı hazırlayan firmanın yapacağı bir şey yoktur" dedi.

AK Parti İl binasında basın toplantısı düzenleyen Konuk, CHP'li Belediye Meclis üyelerinin 'Bolu Kent İçi Ulaşım ve Trafik Planı'yla ilgili eleştirilerine sert tepki gösterdi.

Bolu'ya hizmet etmeleri için seçilen CHP'li Belediye Meclis üyelerine defalarca yaptıkları, "Şovu bırakın, gelin el ele Bolu'muza hizmet edelim" çağrılarına cevap alamadıklarını belirten Konuk, "Anlama kabiliyeti eksikliğinden midir bilinmez, CHP Meclisi üyeleri şova devam etmektedir" diye konuştu. Konuk, Bolu Kent İçi Ulaşım ve Trafik Planı hakkında CHP'li üyelerin kendilerine planı hazırlayan firma tarafından bilgi verilmediği, buna da Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın engellediği iddiasında bulunduklarını kaydetti.

Gerçeğin CHP'li üyelerin anlattığı gibi olmadığını dile getiren Konuk, "Firma görevlisi tarafımıza verdiği beyanatta, CHP'li bir meclis üyesinin kendisiyle bu konuda görüştüğünü, bilgilendirmeyi uygun görmüş fakat bu toplantının parti binasında yapılacak olmasından dolayı görüşmemiştir. Bunun sebebinin ise altı defa kamuoyuna en ince ayrıntısına kadar açık bir şekilde anlatılan bu planın, bir de parti parti dolaşarak anlatmak istememesinden kaynaklandığını açıklamıştır" şeklinde konuştu.

Bu konuda planı hazırlayan firmaya hak verdiklerini belirten Konuk, CHP'li üyelerin 6 kez anlatılan planı anlayamamalarında firma görevlilerinin yapacağı bir şeyin olmadığını ifade ederek, "Sorunun çözüm yeri bellidir. Eminim ki tıbbi müdahalelerle bu algılama eksikliğinden kurtulabilirler. Hizmete katkı sağlamak, proje üretmek yerine şov yapmayı tercih eden bu arkadaşlarımıza şunu da hatırlatmak isteriz. Belediyeler partiden yönetilmez. Sizin Bolu Belediyesi'ne hizmet veren hiçbir firmayı partinize çağırarak bilgi almak gibi bir hakkınız yoktur. Belediyeler siyasi yerler değildir ve olmayacaktır. Bolu Belediyesi'ni partinizin arka bahçesine dönüştürdüğünüz günler geride kaldı" dedi.

Konuk, şunları söyledi; "Alıştınız tabi partinizin de aynı zamanda memuru olan bürokrat tipine. Kaldır telefonu, sor parti memuru bürokrata seçimi nasıl kazanırız, kimler bizden, kimler onlardan? Sordunuz da ne oldu? Biz size demiyor muyuz, kılavuzunuzu iyi seçin diye. Bakın düştüğünüz duruma. Burnunuz hep yerde."
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 16:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?