3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AKP'den genç iş adamlarına ziyaret

AK PARTİ'DEN GENÇ İŞ ADAMLARINA ZİYARET

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin ile AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun, Bolu Genç İşadamları Derneği'ni (BOGİAD) ziyaret etti.

BOGİAD Başkanı Oğuzhan Özçelik ve genç işadamları tarafından karşılanan Fatih Metin ve Ali Erçoşkun, genç girişimlerin kenti daha ileri götüreceği konusunda ortak fikir öne sürdüler. Başkan Oğuzhan Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti Milletvekili Fatih Metin, "Bolu'da bu kadar genç işadamının olduğunu görmek ilerisi için çok önemli. Bolu ticareti ve genç girişimcileriyle ileriye daha güvenle bakıyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun ise, genç iş adamlarının ortak paydada buluşarak toplnatılar yapmalarını ve yeni iş alanları oluşturulması konusunda fikir alışverişinde bulunmaları gerektiğini söyledi. Ercoşkun, "Sizler geleceğin daha büyük iş adamları olarak karşımızdasınız. Sizinle hangi iş alanı olursa olsun Bolu'ya yatırım için toplantılar yapmak istiyoruz. Bu kentimizin ilerleyen yıllardaki konumu için çok önemli" dedi.

AK PARTİ'DEN GENÇ İŞ ADAMLARINA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 14:05:00
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 18:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?