3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AKP'li Yetkin'den CHP'ye sert cevap

Bolu Belediyesi'nin AK Partili Belediye Meclis Üyesi Nadir Gürkan Yetkin, düzenlediği basın toplantısı ile hem uzun yıllar Bolu Belediyesi'nde görev yapan Hüseyin Serin'ne, hem de CHP İl Başkanı Tanju Özcan'ın yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi.

Gürkan Yetkin, Hüseyin Serin'in yaptığı açıklamaların sağlıklı bir ruh halinde olmadığı izlenimine neden olduğuna işaret ederken, CHP İl Başkanı Tanju Özcan'ın Kökez suları ile ilgi yaptığı açıklamaları da yalandı. Yetkin, Özcan'a enişteden torpilli yakıştırmasını yaparak, Özcan'ı 'Bolu'nun kanayan yarası' olarak nitelendirdi.

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yetkin, Bolu için hayati önem taşıyan projelerin adım adım hizmete girmesinin sevincini yaşadıkları bugünlerde hazımsızlık sorunu çeken ve her fırsatta yalan ve iftiralar ile halkı yanıltmaktan utanmayan, siyasi terbiyeden uzak bazı çevrelerin, Bolu kamuoyunu yanıltmak için yine ortaya çıktıklarını söyleyerek, "Bu kez de dublör kullanarak 'çamur at izi kalsın' taktikleriyle karalama ve yıpratma çabası içine girmişlerdir. Bolu halkı, bu yalancıların mumunu, ilk önce 3 Kasım 2002, ardından 28 Mart 2004 ve son olarak da 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde defalarca söndürdü.

Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali yeni yeni yüzler ve taktiklerle gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesi yine yalan ve iftiralarla sahnede yerlerini almışlardır. İnandırıcılıklarının kalmadığı tescilli enişte-yeğenin yeni dublör ve suflörü, geçtiğimiz hafta içinde yapmış olduğu gösteri ile hem sevenlerini hem de bizleri şaşkınlık içerisinde bırakmış 'pes artık' dedirttirmiştir" dedi.

Yetkin ayrıca, "30 yıla yakın bir süre Bolu Belediyesi'nde yönetici düzeyinde görev alan, bu süreçte alınan önemli kararların hemen hemen hepsine imza atmış ve alınan kararlara etkisi olmuş Hüseyin Serin'in, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak yaptığı gerçeklerden uzak ve kendisine hiç yakışmayan üsluptaki açıklamaları bizlerde kendisinin sağlıklı bir ruh halinde olmadığı izlenimine neden olmuştur.

Öyle ki, Bolu Belediyesi Muhasebe Müdürü olarak kendisi tarafından hazırlanan ve Encümen'e sunulan Bolu Belediyesi'nin 2003-2004 yılı mali yapısını içeren rapor sonrası 117 işçimizin iş akdine son verilmesi zorunluluğu doğmuş ve 15 Haziran 2004 tarihinde bu konuda toplanan encümen toplantısına katılmış olan Hüseyin Serin kararın altına imzasını atmıştır. İşte o gün alınmış olan encümen kararı şu an elimdedir ve sizlere de birer örneği sunulmuştur. İşte böylesine bir raporu bizlere sunan ve sonra Encümen kararına imza atan bu kişinin, bugün attığı imzanın arkasında durmamasının ahlaki değerlendirmesini sizlerin sayesinde değerli hemşehrilerimizin de yapacağından hiç şüphemiz yok" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 18:19:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali esgün IP: 80.219.229.xxx Tarih : 23.02.2008 16:39:43

Aciyorum su CHP nin haline.eskiden nasil kandiriyorlarmis bizleri. iscinin yanindayiz gibi sözlerle.Nasil senlerce CHP li olmusum bazen düsünüyorumda.Halen daha cikar pesinde kosuyorlar.yeter ceplerinizi doldurdugunuz bu zamana kadar.Sayin Tanju özcan ve Hüseyin Serin birakin artik ve kabul edin bunlar sizlerden daha iyi yapiyorlar bu isi.hem siyaset hemde ekonomi isini.gölge olmayin artik.Kalan miraslar size yeter oturun oturdugunuz yerde karismayin elalemin isine bak Halk sizden daha iyi verdi cevabini .kime güvenecegini biliyor.Haci hocada olsa onlar sizden daha iyi yapiyorlar iste kabul edin yenilgiyi.Herkese Saygilar.