3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

AKP'nin ziyaretleri sürüyor

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun, yeni göreve gelen Tapu Kadastro İl Müdürü Ahmet Akif Sekmen'i makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun, yine göreve yeni atanan Tapu Kadastro Müdürü Ahmet Akif Sekmen'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Daha önce Bolu'da görev yapan ve uzun bir aradan sonra yeniden Bolu'ya görevlendirilen Ahmet Akif Sekmen, Ercoşkun'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Bolu'ya hizmet noktasında birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyleyen Ercoşkun, "Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyorum. Biz buraya hem hayırlı olsun demeye hem de sizlerle birlikte hareket etmek istediğimizi söylemeye geldik. Ne tür sıkıntı olursa olsun bizlerden destek istemekten çekinmeyin" dedi.

Tapu Kadastro İl Müdürü Ahmet Akif Sekmen ise, "Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah dediğiniz gibi hayırlı olur. Bizlerde Bolu'ya hizmet etmek için buradayız. Hizmet etmezsek burada durmamızın bir anlamı yok. Tabii ki sizlerden destek alacağımız zamanlar olacak. Hep birlikte güçlerimizi birleştirirsek daha iyi sonuçlar ortaya çıkartabiliriz" diye konuştu.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 12:41:04
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 13:21:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?