3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Aktivite merkezi coşturuyor

AİBÜ'DE SOSYAL AKTİVİTE MERKEZİ COŞTURUYOR

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) yaşanan hukuki sorunlar nedeniyle uzun süre hizmete giremeyen Sosyal Aktivite Merkezi, işlevsel hale geldi.

Geçtiğimiz yıl, hukuki sorunların ortadan kaldırılmasıyla hizmete giren Sosyal Aktivite Merkezi, her geçen gün gelişmeye devam ediyor.

Kafeteryalardan, kırtasiyeye, bankadan, PTT şubesine kadar birçok farklı hizmeti içinde barından Sosyal Aktivite Merkezi'nde değişik etkinlikler yapılıyor. Sosyal Aktivite Merkezi'nde konser veren İzzet Baysal Gençlik Orkestrası, merkeze farklı bir hava kattı. Şef Doç. Dr. Ahmet Serkan Ece yönetimindeki İzzet Baysal Gençlik Orkestrası'nın icra ettiği eserler öğrenciler tarafından büyük beğeni ile dinlendi.

AİBÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden oluşan orkestra yaklaşık bir buçuk saat boyunca Sosyal Aktivite Merkezi'nde bulunan, öğrenci, akademisyen ve çalışanlara klasik müzik konseri verdi. Konserin başlamasıyla birlikte öğrenciler Sosyal Aktivite Merkezi basamaklarını doldurdu.

Büyük beğeni ile izlenen konser sonrası orkestranın yanına gelerek teşekkür eden AİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gazanfer Doğu, öğrencilerin büyük rağbet gösterdiği Sosyal Aktivite Merkezi'nde bu tür etkinliklerin daha da artacağını belirtti.

AİBÜ'DE SOSYAL AKTİVİTE MERKEZİ COŞTURUYOR
AİBÜ'DE SOSYAL AKTİVİTE MERKEZİ COŞTURUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 18:26:05
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 18:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?