3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Alaaddin Yılmaz'ın duygulandığı an

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, seçim gezilerinin aralıksız olarak sürdürürken, vatandaşlar Yılmaz'a yoğun ilgi gösteriyor.


Seçim çalışmalarını sokak sokak gezerek sürdüren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, gördüğü her vatandaşın sıkıntısını dinliyor. Çalışmaları sırasında yanına gelen 81 yaşındaki Mustafa Yörük isimli yaşlı adamla ayak üstü sohbet eden Yılmaz, vatandaştan dua ve oy istedi.

Yaşlı adamın övgüleriyle karşılaşan Alaaddin Yılmaz gülerek kendisine teşekkür etti. Mustafa Yörük, "Sen Bolumuzun gururusun. Yaptıkların ortada. Bolu yaptıkların sayesinde kendini aştı. Allah sana yardım etsin. Bolu senin gibi bir başkana sahip çıkmalı" dedi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaşlı adamın konuşması sonrasında duygu dolu anlar yaşadı.

Yılmaz da Yörük'e, "Bizim için dua edin. Sizlerin yardımlarıyla tekrar görev almak istiyorum. Yarım kalan hizmetlerim var. Bunları tamamlamam lazım. Bir dönem daha birlikte olmak için sizlere ihtiyacım var. Sözlerin için teşekkür ediyorum" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 19:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?