6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Alkollü öğrenciler su kanalına uçtu

Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında, içerisinde 2 üniversite öğrencisinin de bulunduğu bir araç su kanalına uçtu. Aracın lastiğinin patlaması nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybedildiği ve kazanın bu nedenle meydana geldiği iddia edilirken, gençlerin alkollü olması dikkatlerden kaçmadı. 

Bolu’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil su kanalına uçtu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi 2 genç ile 1 arkadaşlarının bulunduğu otomobil, lastiğinin patlaması üzerine yoldan çıktı. Su kanalına uçan otomobilde bulunan öğrencilerin alkollü oldukları gözlemlenirken, Metin A. yönetimindeki 14 DF 030 plakalı araçtan, kazanın hemen ardından sürücü A. ve Muhammer D. isimli gençler çıkmayı başardı. 

Otomobilde bulunan AİBÜ Yüksekokulu öğrencisi Semra G. ise aldığı aşırı alkolün etkisi ile uzun bir süre otomobilden çıkmadı. Su kanalına düşen otomobilin içinde dakikalarca oturan alkollü bayanı otomobilden arkadaşları çıkardı. Ayakta durmakta zorluk çektiği gözlemlenen G., sık sık yere düştü. Arkadaşlarının yardımıyla polis aracına bindirilen G., görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2006 Cuma 10:03:20
Güncelleme :8 Aralık 2006 Cuma 19:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?