6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Alnıak'tan Yılmaz'a veda ziyareti

Bolu Barosu'nun hafta sonu yapılan genel kurulunda Gazanfer Günler'e görevi devir teslim eden Bolu Barosu Eski Başkanı Tuncay Alnıak, Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. 

Baro eski başkanı Tuncay Alnıak, görevi süresince belediyenin Bolu Barosu'ndan desteğini esirgemediğini söyledi. Alnıak, "5 Kasım'da yapılan genel kurul sonrasında görevimi Gazanfer Günler'e devrettim. Kendisi de baromuzun çok değerli ve yetenekli bir üyesidir. Benim baro başkanı olduğum dönemde, özellikle Bolu Barosu Yener Bandakçıoğlu Eğitim ve Hizmet Merkezi tamiratı sırasında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın büyük desteğini gördük. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim" dedi. 

Alnıak'ın görev süresi sonunda kalıcı eserler bıraktığına dikkat çeken Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Tuncay Alnıak, Baro Başkanlığı süresince önemli değişiklikler yaptı. Bundan Belediye Başkanı olarak gurur duydum. Bu bir görevdir ve değişiklik olmuştur. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Görevler geçici. Önemli olan, geçici görevlerde, kalıcı şeyler başarabilmektir. Kalıcı şeyler bıraktığını gördüğüm için de kendisini kutluyorum" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 18:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?