3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Arabayı yakan şahıslar bulundu

Bolu Dağı’nda geçen hafta salı günü uçurumdan yuvarlanarak yanan kiralık Mercedes marka otomobilin ortadan kaybolan sürücüsü 23 yaşındaki Volkan Savaş ile arkadaşı İsa Kalkan bulundu. 

Cep telefonu sinyallerinden yerleri tespit edilen Volkan Savaş ve arkadaşı İsa Kalkan Ankara’da yakalanarak dün sabaha karşı Düzce’ye getirildi.

Jandarmada sorgulanan iki arkadaş, cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Volkan Savaş ifadesinde Ankara’dan Kocaeli’nin Gebze İlçesi’ne gittiğini, yanan otomobilde bağlı bulunduğu firmaya götürmek istediği 100 bin YTL ile 5 cep telefonunun bulunduğunu söyledi. Borçları nedeniyle tehdit aldığını bu yüzden bunalıma girdiğini belirten Savaş, Gebze’ye doğru iki otomobille yola çıktıklarını, yol kenarında park yerinde durduktan sonra arkadaşından yola devam etmesini isteyerek kendisinin bir süre yalnız kalmak istediğini anlattı. Otomobilde oturduğu sırada benzin doldurduktan sonra alev alan zippo çakmağın otomobili tutuşturduğunu öne süren Savaş, "İçinden çıktığım otomobili uçuruma yuvarladım. Yoldan dönen arkadaşım da beni aldı, birlikte olay yerinden uzaklaştık" dedi.

hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 11:31:36
Güncelleme :8 Nisan 2008 Salı 11:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?