3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Aşevi bağışları kabul etti

AŞEVİ KURBAN PAYLARINI KABUL ETTİ

Bolu halkı Kurban Bayramı'nın ardından Bolu Belediyesi Aşevi'ne 1800 kilogram kurban eti bağışladı.

İslam alemi tarafından coşkuyla kutlanan Kurban Bayramı geride kalırken yardımlaşma ve paylaşmanın doruğa çıktığı bu günlerde Bolu halkı, geçtiğimiz Kurban Bayramlarında olduğu gibi bu yıl da Belediye Aşevi'ni unutmadı. Bayramın ilk gününden itibaren kurbanlarını kesmeye başlayan Bolu Halkı, adeta Bolu Belediyesi Aşevi'ne akın ederken, her gün üç çeşit sıcak yemeği yaklaşık 850 yardıma muhtaç vatandaşa ikram eden Aşevi'ne büyük katkı sağladılar. Bu yıl hayırseverler tarafından Bolu Belediyesi Aşevi'ne yaklaşık 1800 kilo kurban payı yardımında bulunulurken, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Akcan, bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Bu yıl da Bolu Belediyesi olarak vekâletle kurban kesimi gerçekleştirdiklerini ve kesilen etlerin aşevine bağışlandığını hatırlatan Akcan, bu 30 kişinin kurban kesimini Bolu Belediyesi olarak gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Belediye Aşevi'nin her gün ihtiyaç sahibi yaklaşık 850 kişiye yemek verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile her gün yoksul vatandaşlarımıza üç çeşit yemek veriyoruz. Kurban eti payları anlamında aşevimize yapılan yardımlar, yoksul vatandaşlarımıza daha zengin yemek çeşidi vermemize imkân sağlıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 16:09:04
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 17:17:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?