3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Aşevi inşaatı devam ediyor

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan katlı otoparkın altına yapılan aşevinin inşaatı devam ediyor.


Şu anda Bolu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak kentin dışında hizmet veren aşevi şehir merkezine getirilecek. Çok amaçlı yapılan aşevinde farklı etkinliklerde düzenlenirken, aynı anda 400 kişiye de yemek verilebilecek.


İhtiyaç sahiplerinin güzel bir ortamda hizmetine sunulacak Aşevi ve Hayır Çarşısı'nda çalışmalar devam ediyor. Şimdiye kadar yapılan inşaatta yerler seramikle kaplandı. Asma tavanla birlikte elektrik tesisatı da yapılırken çok kısa bir sürede hizmete geçecek. Günün her saatinde açık olacak tesiste vatandaşlar her türlü imkânlardan yararlanacak.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Haftanın her günü aşevi ve Hayır Çarşısı yapılan bölümde, sık sık incelemelerde bulunarak bilgi alıp, en kısa zamanda Bolu halkının hizmetine sunulmasını düşünüyor, bundan sonraki dönemlerde daha çok ihtiyaç sahibine hizmet edilebilecek tesiste, vatandaşlarımızın rahat bir ortamda ihtiyaçlarını gidererek onlara en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 14:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?