3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Aşevi kurban yardımlarını bekliyor

BOLU BELEDİYESİ AŞEVİ KURBAN YARDIMLARINI BEKLİYOR

Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisi bünyesinde hizmet veren Aşevi, hayırsever vatandaşların kurban payı desteğini bekliyor.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, aşevine kurban paylarını vermek isteyen hayırseverlerin istemeleri durumunda paylarının evden de alınabileceğini söyledi. Bolu Belediyesi Aşevi'nin her gün ihtiyaç sahibi yaklaşık 800 kişiye yemek verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Yılmaz, "Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 3 çeşit yemek veriyoruz. Kurban payları olarak aşevimize yapılacak yardımlar vatandaşlarımıza daha zengin yemek çeşidi vermemize imkân sağlayacak" dedi.

Başkan Yılmaz, "Kurban etlerini Belediye Mezbahası ve Belediye Aşevi'nde muhafaza ederek, her gün hazırlanacak yemeklerde kullanacağız. Bolu halkının bu bayramda da aşevine yardımlarını bekliyoruz. Ayrıca kurbanlıklarınız vekâlet yoluyla sizin adınıza Belediyemiz Mezbahası'nda kesilerek, Belediye Aşevi'nden yararlanan vatandaşlarımıza sunulacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 18:02:03
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 18:05:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?