6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Avukatlık belgesini dedesinden aldı

Avukat adayı olan Zeynep Altun Candemir, Bolu Barosu'nda yapılan törenle asil avukatlık sıfatını yine avukat olan dedesi İlhami Candemir'in elinden aldı. 

Bolu Barosu Başkan Yardımcısı Avukat İlhami Candemir'in torunu Zeynep Altun Candemir, Bolu Barosu'nda düzenlen törenle avukatlık yemini etti. Avukat dedesinin kendisine avukatlık yemini ettirdiği esnada Zeynep Altun Candemir'in heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.
Bolu Barosu'na bağlı avukatlar da törene katılarak, aralarına yeni gelen meslektaşını alkışlarla karşıladı. Zeynep Altun Candemir dedesinin mesleğini yürütmek için oldukça kararlı olduğunu söyledi. Bir yandan avukat olmanın, bir yandan da ruhsatnamesini dedesinin elinden almasının kendisine çifte mutluluk yaşandığını ifade eden Zeynep Altun Candemir, "Çok mutluyum. Hem avukat olduğum için hem de avukatlık belgemi dedemin elinden aldığım için. İnşallah iyi bir avukat olurum" dedi. 

Torunuyla aynı çatı altında avukatlık hizmetine devam edecek olan Baro Başkan Yardımcısı İlhami Candemir de, "Bu mutluğu herkesin yaşamasını isterim. Görülen bu tablo bizim mesleğimizde belki de bir ilktir" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2006 Cumartesi 15:29:15
Güncelleme :22 Temmuz 2006 Cumartesi 15:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?