3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Babaları mezara anneleri hapise gitti

Evinde uyurken öldürülen Cumhuriyet Halk Partili İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Tanyar için evinin önünde tören düzenlendi.

Törenin düzenlediği dakikalarda Serap Tanyar'ın da tutuklanması sonrasında hem annesiz hem de babasız kalan küçük çocuklar gözyaşlarına boğuldu.
Fahrettin Tanyar için cinayetin işlendiği evinin önünde sevenlerinin katıldığı bir tören düzenlendi.

Törende babaları öldürülen ve anneleri cezaevine giden 12 ve 8 yaşlarındaki çocuklar, gözyaşlarına boğuldu. Yakınları tarafından teselli edilen iki çocuk, annelerinin babasını öldürmeye azmettirmekten cezaevinde gönderildiğinden habersiz cenazeye sarıldılar. Cenaze daha sonra ikinci bir tören için Belediye meydanına getirildi. Burada düzenlenen törende babalarının cenazesine sarılan çocuklar, "Nereye gidiyorsun baba" dediler.


Fahrettin Tanyar'ın cenazesi Büyük Camide kılınan ikindi namazının ardından Şehitler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Fahrettin Tanyar'ı öldüren şahsın yakalanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 18:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat alemdar IP: 88.251.60.xxx Tarih : 26.08.2008 19:04:58

ey gidi dünya sen insana neler yaptırıyorsun.değerlerini yitirenler ancak bu tip olaylarla karşılaşırlar.allah rahmet eylesin.geride kalanlarına sabır versin.