3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Babası için sergi açtı

BABASI İÇİN SERGİ AÇTI

Bolu'da ressamlık yapan Tülin Esen babası adına resim sergisi açtı.

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Babam için" isimli resim sergisinin açılışını ressam Tülin Esen'in babası Mahmut Esen gerçekleştirdi.

Sergi açılışına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Tülin Esen, sergisini babasına adadığını belirterek, "Bu sergiyi, kendisini çok sevdiğim, şu an sizlerle aramızda olan, benim resim çalışmalarını yapmamı çok isteyen ve beni sürekli teşvik eden babama adıyorum. Bu sebeple sergimin adını 'Babam için' olarak belirledim" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise yeni yeni sanatçıların resim sergilerini açmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, "Bolu Sanat Merkezi Resim Atölyesinde çalışmalarda bulunan arkadaşlarımızdan bir yenisinin sergisini daha açmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Ayrıca Tülin Hanım, belediyemizin güzide bir mensubudur. Boş zamanlarını resimle değerlendirerek, çok güzel ve başarılı bir meşguliyette bulunuyor. Ben tekrar, Tülin Hanımı açtığı bu sergiden dolayı kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Serginin açılış kurdelesini, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Tülin Esen ve sanatçının babası Mahmut Esen beraber kestiler. Açılışın ardından davetliler resim sergisini gezdi. "Babam için" adlı kişisel resim sergisi 10 Mayıs 2010'a açık kalacak.

BABASI İÇİN SERGİ AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 18:23:05
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 18:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?