3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bahar geldi, geziler başladı

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte doğa gezilerine başlayan Özel Seçkin Koleji, öğrenci ve velilere eğitim ve kültür gezisi düzenledi.


Batı Karadeniz Bölgesi'ne gerçekleştirilen ve 5 gün süren geziye Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Nilgün Almaç, öğretmen ve öğrencileri ile veliler katıldı.

Gezi programı kapsamında, Bolu, Karadeniz Ereğlisi, Zonguldak, Bartın, Amasra ve Safranbolu'nun tarihi ve turistik yerleri gezildi.

Gezi boyunca piknik yapıp, oyunlar oynayan öğrenciler 5 günlük sürede doğayla baş başa stres attılar. Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Nilgün Almaç, "Kurum olarak çocuklarımızın yaşantıları süresince karşılaşabilecekleri gerekli becerileri kazanmaları ve becerilerinin de geliştirilmesi amaçlanan eğitim süreçlerinde, sosyal aktiviteler önemli bir yer tutmaktadır. Öğrencilerimizi doğa, tarih ve teknolojinin mekanlarıyla buluşturduk. 5 gün süren gezide, öğrencilerimiz katıldıkları çeşitli aktivitelerle, birbirleriyle tanışma ve kaynaşma imkanı buldular. Bu tür etkinliklerimiz sürekli devam edecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 17:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?