3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Başkan adayından BGC'ye ziyaret

Yerel seçimler öncesi AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Bolu Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Mehmet Emin Güz, Bolu Gazeteciler Cemiyetini (BGC) ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Aday adaylığını açıklamasının ardından il merkezi ve ilçelerde ziyaretler yaptığını söyleyen Güz'ü, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Atalay ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı. Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim sürecini değerlendiren Güz, yaptığı gezilerde oldukça sıcak kaşılandığını söyledi. Zaman kaybetmeden gezilere başladığını belirten Güz, "Öncelikle beni güler yüzle ağırladığınız için gazetecilere arkadaşlara teşekkür ediyorum. Aday adaylığımı açıkladıktan sonra sizleri ziyaret ederek iştişare yapmak istedim. Artık kaybedecek zamanımız yok. Seçime hızlı bir şekilde hazırlanacağız. Şuan kadar yaptığım gezilerde vatandaşlarımızın bana karşı desteği gerçekten memnun etti. Yaptığım konuşmalarda duygulanıp ağlayanlar vardı. İnşallah seçimden zaferler ayrılacağız" dedi.


Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Atalay da, il başkanlığı döneminde basına karşı tutum ve davranışlarından memnun kaldıkları Güz'e yerel seçimlerde başarılar dileyerek, "Cemiyetemize yaptığınız ziyaretle bizleri onurlandırdınız. Her adayın yaptığı gibi sizde merkez ve ilçelerde geziler yapıyorsunuz. Şunu izah etmeden geçemeyeceğim. AK Parti İl Başkanlığı süresince basınla ilişkilerinize gösterdiğiniz hassasiyet bizleri mutlu etti. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı şekilde devam eder. Yerel seçimlerde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 16:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?