3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Başkan Yılmaz halkla kuçaklaştı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz seçim gezilerini Konuralp caddesi ve Karamanlı mahallesinde devam etti.


Milletvekili Fatih Metin ve AK Parti İl Başkanı Ali Erçoşkun'un da katıldığı gezilerde mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Yılmaz, destek beklediklerini belirterek, bir dönem içerisinde iyi çalışmalar yapıldığını söyledi. Bitirilemeyen ve yeni yapılacak işlerin olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, verilen desteğe laik olmaya çalıştıklarını ifade etti.


Seçim gezileri sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Vatandaşın, yaptıklarımızı benim anlatmamdan iyi algılamış olmaları beni son derece heyecanlandırdı. Demek ki yapılanlara ve yapanlara Bolu halkı sahip çıkıyor. İnşallah bunun altında kalmayacağız. Önümüzdeki dönem bu çalışmaları daha hızlı daha iyi noktalara getirmek için çalışacağız" dedi.


AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin ise, "Vatandaş ve esnaflarımızla buluşmamızda çok şükür 5 yılda yaptıklarımızın karşılığını ilgi ve alakalarından görüyoruz. İl Başkanımızla, Belediye Başkanımızla ve İl teşkilatımızla beraber vatandaşla buluştuğumuzda yaptıklarımızı anlatmanın ve yaptıklarımızı vatandaşlarımızın bize anlatmasının gururunu yaşıyoruz. Bizim 'cek'lerle 'cak'larla işimiz yok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatınıdır. Bize gösterilen bu ilginin sandıkta da devam edeceğine inanıyorum. Bu kadar yaptığımız çalışmalarla Bolu'nun vizyonun ne kadar genişlettiğini gösteriyor. Vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 17:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?