3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Başkana tencereli saldırı!

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, yerel televizyondaki programın ardından gittiği lokantada eski kulüp başkanı ve işadamı Yılmaz Becikoğlu'nun oğlu Taner Becikoğlu'nun saldırısına uğradı.

Taner Becikoğlu tezgahtan aldığı içi sarmısak sosu dolu tencereyi Çarıkçı'nın başına geçirdi. Çarıkçı'nın başına tencere ile ardı ardına vuran Becikoğlu, daha sonra tekmeler savurarak, diğer yöneticilere de saldırdı. Kavga lokantadaki güvenlik kameralarına takıldı.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı dün gece Köroğlu Televizyonu'nun Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden canlı yayınladığı "Futbol da futbol" isimli programa katıldı.

Çarıkçı saat 02.00'de programın bitmesinin ardından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan bir lokantaya gitti. Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleri çorba içerken kulubün eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu'nun oğlu Taner Becikoğlu ve 6 arkadaşı içeri girdi.

Taner Becikoğlu ve arkadaşları, Boluspor yönetiminin oturduğu masanın yanına oturdu. Becikoğlu kendi masasında bulunan gazeteleri Çarıkçı'nın masasına doğru fırlattı. Bunun üzerine rahatsız olan yönetim kurulu üyeleri masadan kalkıp hesabı ödemek istedi. Çarıkçı kasaya hesabı öderken ayağa kalkan Becikoğlu, Çarıkçı'nın yanına giderek kolundan tutup konuşmak istediğini söyledi. Becikoğlu, tezgahın önüne sıkıştırdığı Çarıkçı'nın konuşmak istememesi üzerine kafa vurmaya çalıştı.

Becikoğlu daha sonra tezgahın üzerinde bulunan sarımsak sosu dolu tencereyi alarak Çarıkçı'nın kafasına vurdu. Becikoğlu tencere ile ardı ardına Çarıkçı'nın kafasına vurduktan sonra, araya giren yönetim kurulu üyelerine de tekme salladı. Yaşanan kargaşa üzerine yönetim kurulu üyeleri ve Becikoğlu'nun arkadaşları kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu sırada yönetim kurulu üyeleri Becikoğlu'nun yere yatırarak etkisiz hale getirdiler. Yaşanan kavga lokantanın güvenlik kameralarına takıldı. Taraflar yaşanan olayın ardından karakola gitti. Çarıkçı, Becikoğlu'ndan şikayetçi oldu. Becikoğlu ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bugün yaşanan olayla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen Boluspor Yönetim Kurulu olayı kınadı. Basın Sözcüsü Hasan Aksoy, Çarıkçı'ya yapılan saldırıyı kulübe ve Bolu halkına yapılmış saydıklarını söyledi.

Çarıkçı ise konunun adliyeye intikal etmesi nedeniyle açıklama yapmadı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 16:28:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?