3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Başkanların Düzce notu

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in davetlisi olarak Düzce'ye gelen Bolu, Zonguldak, Karabük, Çankırı ve Kırıkkale belediye başkanları ve eşleri, ilin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.


Başkan Keleş'in davetlisi olarak Düzce'ye gelen belediye başkanları ile eşleri, yörenin tarihi ve turistik mekanlarını gezerek, belediye çalışmalarını inceledi.
Düzce Belediyesi Mehter takımının özel konserini izleyen başkanlar ve eşlerine, Sanat ve Bilim Akademisi'nde mini konser verildi. Güzeldere Şelalesi'ni gezen, ardından Melen Çayı'nda rafting yapan başkanlar, Düzce'de olağanüstü güzellikler bulunduğunu ifade ederek, "Düzce Belediye başkanı ve eşi bizleri son derece güzel ağırladı. Burada olmaktan çok mutlu olduk. Düzce, depremden sonra büyük değişim yaşamış. Çok önemli değişimler olmuş" dediler.


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bir süre önce bölge belediye başkanları olarak Çankırı'da ağırlandıklarını belirterek, "Belirli zamanlarda bir araya gelerek hem sorumlu olduğumuz bölgenin tanıtımını yapıyoruz, hem de dinlenme fırsatı buluyoruz. Çok güzel vakit geçirdik" dedi.


Düzce gezisine Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile eşi Sevgi Gonca, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile eşi Zeynep Dinç, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile eşi Nebahat Korkmaz, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer ile eşi Asuman Erer, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile eşi Güler Yılmaz katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 13:36:33
Güncelleme :28 Nisan 2008 Pazartesi 13:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?