3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bayanlara çok iş düşecek

AK Parti Bolu İl Teşkilatı'nda yeni yönetim kurulu kamuoyuna tanıtılırken, İl Başkanı Ali Erçoşkun, bayanların il yönetiminde aktif rol alacağını söyledi.


Köroğlu Otel'de düzenlenen toplantıya AK Parti Bolu milletvekilleri Metin Yılmaz, Yüksel Coşkunyürek, İl Başkanı Ali Ercoşkun ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İl Başkanı Ali Erçoşkun, toplantıda yaptığı konuşmada, ''Yönetimin oluşturulması için AK Parti Genel Merkezi'nden talimat geldi ve benim İl Başkanı olmam istendi. İstek doğrultusunda görevi devraldım ve yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. Bolu'ya bağlı 9 ilçe ve 4 beldenin listelerini teslim tarihinden iki gün önce teslim ettik. Listelerin belirlenmesinde kırgınlıklar ve küsmeler yaşandı. Listeye giremeyen partili arkadaşlarımız bir anlık kırgınlık içerisinde olduklarını ifade ettiler ve şuan onlarda partimiz için çalışıyor. AK Parti İl Yönetimi 30 asıl ve 30 yedek üyeden oluşmakta. Yönetimde bulunan arkadaşlarımız işlerinde başarılı ve isimlerini duyurmuş genç arkadaşlarımız. Yönetim içerisinde bayan arkadaşlarımızda çok sayıda yer almakta. İl Yönetimindeki bayan arkadaşlarımız daha aktif rol alacak yönetim içerisinde'' diye konuştu.

Daha sonra yönetim kurulu üyeleri basına tanıtıldı. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Ercoşkun, Murat Demirel, Sezai Çavdar, Aydın Akbayrak, Sedat Tarakcıoğlu, Fatih Yazıcı, Selami Demirdöğen, Yaşar Yüceer, Cemalettin Tut, Mehmet İka, Atilla Çelikpençe, Oğuzhan Özçelik, Seyhan Bıltır, Kamil Özkan, Celal Erdoğan, Necati Özmen, Sevim Süslüoğlu, Sinan Gülen, Murat Koca, Hüseyin Kaya, Selçuk Zorlu, Güler Kırcalı, Fatma Yüzüak, Hasan Selçuk Özkan, Durmuş Sekmen, Melih Yaman, Selahattin Aykanat, Aysel Elçin, Ersin Rüzgâr, Kutay Kollu Demiroğlu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 17:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?