3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bayındır göreve hızlı başladı

11 yıl aradan sonra Emniyet Müdürü olarak yeniden Bolu'ya dönen Tahir Bayındır, Bolu için en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.


İlçelerdeki ziyaretlerde tespitlerde bulunduklarını ifade eden Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, "Ben yaklaşık 11 yıl önce Bolu'da görev yaptım. Şimdi gördüğüm Bolu ile yaklaşık 11 yıl önceki Bolu arasında büyük farklar var. Bolu daha da büyümüş ve bu da benim hoşuma gitti. Amacımız tabi ki Bolu'ya ve Bolu insanına hizmet etmektir. Daha önce bu görevi yapan meslek büyüklerimizin çalışmalarını daha da ilerilere götürmek istiyoruz. Tüm mesai arkadaşlarımızla beraber Bolu için en iyisini yapmaya çalışacağız. Şu anda şehri tanımaya çalışıyorum. Hafta sonu ilçelerimizi gezdim, arkadaşlarımızla görüştük. İlçelerimizdeki şartlarımızı bu ziyaretler ile gördük ve arkadaşlarımızla tanıştık. Burada bir takım talimatlarımız oldu ve zaman içerisinde daha da olacak" dedi.
Bolu'da da tüm Türkiye genelinde olduğu gibi bazı olaylarda artış olduğunu kaydeden Bayındır, bunun için büro çalışanlarını da belirli periyotlarla devriye görevine çıkaracaklarını ifade etti. Belediyeye yeni katılan mahallelerle birlikte hizmet alanlarının da genişlediğini söyleyen Bayındır, bunun için hafta içi belirli periyotlarla ve yoğunluk gerektiren zamanlarda büro çalışanlarının da devriyeye çıkacağını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 19:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?