6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Belediye: Şehrin hizmetkarıyız

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yapılan imar şablonuyla gelecekte turizm kenti olacak Bolu'yu şehir haline getirmeye çalıştıklarını söyledi. 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendilerini şehrin hizmetkarı olarak gördüklerini, hizmetleri de bu düşünceyle yaptıklarını ifade etti. 

Yılmaz, "Bolu'yu şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Bolu gelecekte turizm kenti olacaktır. Biz de şehrin her tarafında yaptığımız çalışmalarla, Bolu'nun turizme yönelik bir kent olması yolunda üzerimize düşen görevi yapacağız. Üniversite Yolu'nda genişletme çalışmaları yapmak amacıyla Askerlik Şubesi ve 2. Komando Tugay Komutanlığı arasında süren görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bunun üzerine Hattat Emin Barın Caddesi'nin şehir merkezi bağlantısı üzerinde daralan yolda kalan Askeri Lojmanlar ve Askerlik Şubesi binasının duvarları yıkılarak geriye çekildi" dedi. 

İl genelinde yoğun bir şekilde süren yol genişletme çalışmalarıyla Bolu'nun alt yapısının tamamlandığını belirten Yılmaz, çalışmalara destek veren kuruluşlarla vatandaşlara teşekkür etti. Yılmaz, "Yol genişlemesi medeniyet demek, şehir demek. Biz de Bolu'nun her tarafında, turizme yönelik bir kent olma yolunda üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu konuda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2006 Cumartesi 14:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ugur ay IP: 85.105.187.xxx Tarih : 13.12.2006 17:25:16
YAPTIGINIZ VE YAPACAGNIZ TUM ISLER ICIN TESEKKUR EDERIM BOLUNU GEREDE ILCESINDE ASAGI ORENBASINDA CAMI ODASININ HOPORLERINI AYARLRSANIZ CUMA GUNU KILINAN CUMA NAMAZINI HERKES ORADA KILABILIR BENIM SIZDEN ISTEGIM BU KONUDA BELKI BIZIM YAPMAMIZ DA GEREKIYOMU NILMIYORUM AMA YINEDE BOLE BIR ISTEGIM OLDUGUMU BILDIRMEK ISTEDIM SIZIN TUM PROJELERINIZE KATILIYORUM ZATEN YAKINDA BOLUMUZU TURIZIMIN EN CAN ALICI GUZELLIKLER SUNARAK BU MEMLEKETIMIZI KALKINDIRACAZ BUNDAN HIC SUPHENIZ OLMASIN AMA BUNU ICIN ILK ONCE TUNELIN BITMESI LAZIM, TANITIMIN OLMASI LAZIM YENI TYRISTIK TESISLERIN YAPILMASI..................... GIBI ONCA SEYIN YAPILMASI LAZIM BUNUN ICINDE EN BASTA PARA LAZIM ISAALAH ONUDA ZAMANLA ASARIZ SIZE GOREVINIZDE BASAROLAR DILERIM