3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Belediye meclisinde yeni dönem

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde seçilen Bolu Belediyesi Meclis üyeleri, Anıt Park'a giderek Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz başkanlığında yapıldı.
Açılış yoklaması ve saygı duruşunun ardından gündem maddelerine geçildi. Yoklamada CHP üyesi Selim Çetin'nin izin dilekçesinin oylaması yapıldı. Oylamanın ardından, açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Sizler de benim gibi halkın oylarıyla seçilmiş ve halkımız tarafından görevlendirilmiş kişilersiniz. Önümüzdeki dönem içerisinde inşallah birçok konuyu bu salonda tartışacağız. Tartışırken de birbirimizi kırmadan Bolu'nun menfaatlerini göz önünde tutarak, yapıcı ve kalıcı kararlar alacağımıza inanıyorum. Bu 5 yıllık süreç içerisinde, geçmiş dönemlere nazaran daha özel bir durum oluşturacağımızın kanaatini taşıyorum. Bu duygularla hepinize yeni görevinizde başarılar diliyorum. Beraber alacağımız kararlar doğrultusunda herkesin gücü nispetinde çalışma yapacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Başkan Yılmaz'ın konuşmasının ardından sırasıyla Meclis Başkan Vekilliği, Encümen Üyeleri ve Komisyon Üyeleri'nin seçimi yapıldı. Meclis Başkan Vekili: Abdullah Yücesan, İsmail Yamantürk. Katip Üyelikler: Vildan Beyarslan, Basri Gökdemir. Encümen Üyelikleri: Seyit Ali Özkoç, İsmail Gezgin, Abdullah Yücesan. İmar Komisyonu Üyelikleri: Haluk İnceler, Burak Balaban, Kazım Konak, Hakan Özmen, Necati Yılmaz. Bütçe Komisyonu Üyelikleri: Mehmet Özbostancı, Mehmet Konuk, Canan Akbay, Reşat Kabaklı, Cahit Görüş. Teftiş ve Murakabe Üyelikleri: Yener Bandakçıoğlu, Erhan Beykoz, Vildan Beyazsan, Mücahit Engin, Basri Gökdemir. Sağlık İşleri Komisyonu: Nuri Ayhan, Selim Çetin, Abdullah Yücesan, Nurettin Eker, İsmail Yamantürk. Çeşitli İşler Komisyonu Üyelikleri: İ.Hakkı Özgüneylioğlu, Mehmet Arı, Muzaffer Zengin, Rafet Kırcalı, Elif Nur Yerlikaya.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 17:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?