3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Belediyeden gazilere iftar yemeği

Bolu Belediyesi 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle gazi ve şehit yakınlarına iftar yemeği verdi.

Bolu Ortaklar Otel'de verilen iftar yemeğine Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Öztürk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Mehmet Turan ve çok sayıda gazi ve şehit yakını katıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Mehmet Turan, "Devleti devlet, milleti millet, ulusu ulus yapan en büyük değerlerden birisi şehitlik ve gaziliktir. Belediye Başkanımız bize gaziler olarak Ortaklar Otel'de iftar yemeği verdi, onurlandık, şeref duyduk. Ben tüm gaziler adına Belediye Başkanımıza ve yardımcısı Abdullah Öztürk'e teşekkür ediyorum" dedi.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Öztürk ise, şehit yakını ve gazilere çok şey borçlu olduklarını belirterek, "Sizinle beraber mücadele eden birçok insanımızı kaybettik. Onlar cennetliktir. Çünkü şehit oldular, sizler gazisiniz. Ebediyete intikal ettiğinizde inşallah cennete gidersiniz, eğer biz ülkemizde rahat yaşıyorsak bu sizlerin geçmişte gösterdiğiniz gayretler sayesinde olmuştur. Az da olsa bir araya gelmek çok önemli, yılda bir kere hatırlanıyorsunuz, bundan dolayı biz üzgünüz. Ancak imkânlar çerçevesinde birlikteliklerimizin yolunu bulmak durumundayız. Bizler sizlere borçluyuz, hakkınızı helal edin diyorum, hayırlı ramazanlar diliyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 13:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?