3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Beydili Yılmaz'ı ziyaret etti

29 Mart yerel seçimlerinde Karacasu Belediye Başkanı seçilen MHP adayı Celal Beydili, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.


Karacasu Belediye Başkanı seçilen Celal Beydili, Başlan Yılmaz'ı ziyaret ederek tebrik etti. Beydili konuşmasında, "Başkanımızdan faydalanacağız. 2004 seçimlerinden sonra Karacasu yolunu asfaltladı ve yollarını yaptı. Bundan sonrada Başkanımızın aynı hizmetlerini yapacağını ümit ediyorum.

Karacasu halkının Alaaddin Yılmaz'a çok saygısı ve sevgisi var" dedi. Belediye Başkanı Yılmaz ise, Beydili'ni kutlayarak, "Karacasu'yla beraber turizm mastır planını yapıyoruz. Karacasu'nun geleceğini turizm olarak planlıyoruz. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Şehircilik Bölümü bu çalışmayı yapıyor. İller Bankası danışmanlığını yapacak ücretini biz ödüyoruz. Önümüzdeki dönem içinde hem Bolu Belediyesi hem de Karacasu Belediyesi meclisinde onaylanarak yürürlüğe girecek. Gelecekte çok önemli Turizm yeri oluşacak. Karacasu'yu müşterek planlamak zorundayız. Önemini bildiğimiz için yanında olmak zorundayız"dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 19:30:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?