3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

BGC yönetiminden Sertel'e ziyaret

BGC YÖNETİMİ TGC BAŞKANI ATİLLA SERTEL'İ ZİYARET ETTİ

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı seçilen İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel'i ziyaret etti.

Atilla Sertel'i tebrik eden ve yeni görevinde başarılar dileyen Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Atalay, Sertel'e Köroğlu heykeli ve Boluspor atkısı takdim etti. BGC Başkanı Mehmet Ali Atalay, "Artık Federasyon 5-6 cemiyeti değil Bolu gibi Anadolu'daki tüm cemiyetleri de temsil ettiği inancındayım. Atilla Sertel başkanımız önemli bir başarıya imza atarak adeta Federasyon'da devrim gerçekleştirmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel de, "Seçimde özellikle manevi olarak Bolu'dan çok büyük destek aldık. Bolu ve Anadolu'daki bazı illerimizin bana verdiği gücün sonucunda bu başarıyı hep birlikte elde ettik. Bolu Gazeteciler Cemiyeti de her geçen gün biraz daha güçlenerek büyüyecektir. Bu konuda federasyon Bolu'ya gereken desteği verecek. Ben Bolu'daki meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Sertel ayrıca Boluspor'a başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 17:47:04
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 20:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?