19
Mayıs
2024
Pazar
BOLU

BGC'den görkemli açılış

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin (BGC) sosyal tesisi görkemli bir açılışla hizmete girerken, açılışa medyanın önde gelen kuruluşlarının genel müdürleri katıldı. 

Bolu SSK Kavşağı'nda hizmete giren BGC Sosyal Tesisi'nin açılışına, Bolu Valisi Ali Serindağ, Bolu Milletvekilleri Yüksel Çoşkunyürek, Mehmet Güner, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Fevzi Kahraman, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi, TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney, AA Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek, Kanal 7 televizyonu Haber Müdürü İbrahim Erdoğan, TRT Yurt Haberler Müdürü Yüksel Değercan, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Açılışı konuşmasını yapan BGC Başkanı ve İHA Bolu Büro Şefi Caner Güngör, "Gazeteciler arasında dayanışma ve kaynaşmanın artmasında da katkısı olacağını düşündüğümüz cemiyet evimiz, sadece Bolu'da görev yapan gazetecilerin değil, yolu Bolu'dan geçen tüm meslektaşlarımızın da hizmetinde olacaktır. Kısa bir süre önce göreve gelmemize rağmen yaptığımız çalışmaların Bolu kamuoyu tarafından taktirle karşılanması bizlerin çalışma azmini arttırmaktadır. Zira buraya uğrayan her meslektaşımızın Bolu'nun gönüllü turizm elçisi olacağına inanıyoruz. Bu mutlu günde onurluyuz, gururluyuz" dedi. 

Güngör'den sonra söz alan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, gazetecilik mesleğinin zorluklarına değinerek, "Gazeteciliğin gecesi gündüzü olmadığı için arkadaşlar bizden yer talep ettiler. Yaptığımız araştırmalar sonunda burayı kendilerine layık gördük. Sosyal tesisin gazeteci arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Açılışa katılan İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman'a, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Köroğlu heykelinin olduğu bir şilt takdim edildi. İHA Genel Müdürü Kahraman yaptığı konuşmada, "Genellikle ulusal basın ve yerel basın ayrımı yapılıyor. Ben yerelde çalışan arkadaşlarımın da yanındayım. Böyle güzel bir günde çalışan arkadaşlarımızın rahat edieekleri yer konusunda Belediye Başkanımız ve ilgililerin gösterdikleri gayrete teşekkür ediyorum. Gazeteci arkadaşlarımın istirahat edebilecekleri, arkadaşlarını, dostlarını ağırlayabilecekleri güzel tesisisin açılması beni çok mutlu etmiştir. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve çalışma arkadaşıma teşekkür ediyorum" dedi. 

AA Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi ise, Bolu Valisi Ali Serindağ'dan aldığı şilt sonrası yaptığı konuşmada, "Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin örnek davranışı Ankara ve İstanbul'u buluşturmaya aday. Bugün burada hem Ankara'dan hemde İstanbul'dan arkadaşlarımız var. Bizleri burada buluşturan Bolu Gazeteciler Cemiyetine teşekkür ediyorum" diye konuştu. TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney ise BGC'ye teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Güney, "Anadolu'da görev yapan arkadaşlarım el ele vererek böyle güzel bir tesise imza atmışlar. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. 

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek BGC'nin sosyal tesisleri hizmete açıldı. Konuklar, sosyal tesisi gezerek BGC Başkanı Caner Güngör ve Yönetim Kurulu üyelerinden bilgi aldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 11:41:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?