30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Birlik mesajı

BOLU MİLLETVEKİLLERİNDEN BİRLİK MESAJI

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Pembe Salon'dan canlı olarak yayınlanan 'Üniversiteniz' programı bu hafta Bolu'nun çiçeği burnunda milletvekillerini konuk etti.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ile Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, ilk kez 'Üniversiteniz' programında bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

AİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Köroğlu Televizyonun'dan canlı olarak ekranlara gelen programda, Bolu'nun yeni milletvekilleri, siyaset dışındaki bir çok konuda görüş ve projelerini dile getirdi. Sunucu Yardımcı Doçent Doktor Akcan Akkaya'nın sorularını yanıtlayan Bolu Milletvekilleri, özellikle turizm alanında hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri anlattı.

Akcan Akkaya'nın, Bolu'da bir çok göl olmasına karşın bu göllerden turizm ve spor amaçlı yararlanılamadığını, yeni dönemde bu sorunun çözümü konusunda girişimleri olup olmayacağını sorması üzerine, Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü iktidar partisi olarak Bolu'nun sahip olduğu imkanlardan fazlasıyla yararlanması için çaba harcayacaklarını söyledi. Muhalefet olarak iktidar partisi milletvekillerinin Bolu'da turizmin gelişmesi için yapacakları girişimlere her zaman destek olacağını belirten CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise Bolu'ya hizmet için gerektiğinde bir araya geleceklerini ifade etti.

Seçildikten sonra ilk defa bir araya gelen milletvekilleri, program sonunda hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

BOLU MİLLETVEKİLLERİNDEN BİRLİK MESAJI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 16:24:01
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 18:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?