3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boğulan üç genç toprağa verildi

Bolu'dan yüzmek için gittikleri Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde denizin hırçın dalgalarına kapılan ve boğulan üç genç, düzenlenen törenlerle toprağa verildi.

Bolulu altı genç, yüzmek için Ereğli'ye gitti. Mervealtı mevkiinde denize giren gençler, daha sonra şişme bir bota binerek denize açılmaya başladı. Bu sırada etkili olan deniz dalgaları botu alabora ederek batırdı.

Botun üzerinde bulunan gençlerden Emrah Çelen(19) ve Ramazan Çetin(18) denizde boğularak hayatlarını kaybetti. Arkadaşlarının bottan düştüğü sırada denizin kıyısında yüzen Kaan Kayalı da bir an da dalgalara kapılınca boğuldu. Diğer üç arkadaşı tarafından denizden çıkartılan Emrah Çelen, Ramazan Çetin ve Kaan Kayalı, Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra memleketleri Bolu'ya getirildi.

Hayatını kaybeden 3 genç için Bolu'da cenaze törenleri düzenlendi. 19 yaşındaki Emrah Çelen Mudurnu'nun Alpagut köyünde toprağa verilirken, 18 yaşındaki Ramazan Çetin merkez Saçcılar köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Deniz kıyısında yüzerken dalgalara kapılarak boğulan 22 yaşındaki Kaan Kayalı'nın cenazesi ise Paşaköyünde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Bolu Merkez'de Kaan Kayalı için düzenlenen törene Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da katılarak Kayalı ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 17:19:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?