8
Mayıs
2024
Çarşamba
BOLU

Bolu: Alaattin Yılmaz görevi devraldı

Bolu’da 28 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanı seçilen Alaattin Yılmaz, görevini düzenlenen törenle devraldı. Cuma namazı çıkışında AK Parti Bolu Milletvekilleri Mehmet Güner, Metin Yılmaz, Yüksel Coşkunyürek ve çok sayıda partili ile birlikte belediyeye gelen Alaaddin Yılmaz, çok mutlu olduğunu söyledi.

Belediye binası önünde konuşma yapan milletvekilleri, Bolu halkına teşekkür ettikten sonra dua edildi. Yeni belediye başkanını kapıda bekleyen eski başkan Yüksel Ceylan ise görevi teslim ettikten sonra, "5 yıl boyunca onurlu bir şekilde Bolu’ya hizmet ettim. Belediyenin beş kuruşunu heba etmedim. 2 büyük deprem geçirmemize rağmen Bolu’yu herkesin takdir ettiği çağdaş görünüme kavuşturduk. Yeni belediye başkanımıza görevimi büyük bir onur içinde teslim ediyorum" dedi.

Görevi teslim alan Alaaddin Yılmaz da, "Yüksel Ceylan benim hocam sayılır. Onun fikirlerinden her zaman istifade edeceğim. Kendisi de 5 yıl boyunca Bolu için çalışmıştır. Hepimiz Bolu için çalışacağız" şeklinde konuştu.

BOLU-(İHA)
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2004 Pazartesi 12:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?