8
Mayıs
2024
Çarşamba
BOLU

Bolu: Aşırı sıcakta alkol alan vatandaş komaya girdi...

Aşırı alkol alan İlhan Aslaner isimli vatandaş, İzzet Baysal Caddesi'nde kendini kaybederek uzun süre yol ortasında yattı. Yoldan geçen bir vatandaş alkollü şahsa ilk müdahaleyi suratına su atarak ve sert şekilde vurarak yapmaya çalıştı. Yediği tokatlara rağmen uyandırılamayan alkollü şahıs bu sefer de kucağa alınarak, sallandı. Ayıltma çalışmaları sonuç vermeyince alkollü şahıs cadde ortasında bırakıldı. Olayın haber verildiği polis ve 112 Acil servisi ise caddenin Pazar günleri trafiğe kapalı olması nedeniyle olay yerine yaklaşık 25 dakika sonra gelebildi.


Sağlık ekipleri beklenirken, İlhan Aslaner'in imdadına yoldan geçen İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi doktorlarından Fuat Konuk yetişti. İlhan Aslaner'e ilk müdahaleyi yapan Konuk, şahsın boğulma tehlikesi geçirdiğini söyledi.


Daha sonra olay yerine gelen 112 ekipleri alkollü şahsa müdahale ederek sedyeye koydu. Doktorlar ambulansın içinde alkollü şahsa sorular sorarak, uyandırmaya çalışmalarına rağmen, başarılı olamadılar. Arslaner, daha sonra Bolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

iha-bolu
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2004 Pazartesi 10:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?