8
Mayıs
2024
Çarşamba
BOLU

Bolu: Boluspor Başkanı Çarıkçı: Zamana ve sabıra ihtiyacımız var

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular. Kalabalık bir heyeti karşısında gören Yılmaz, Çarıkçı’ya dönerek “Her geçen gün kalabalıklaşıyorsunuz” diyerek latifede bulundu.

Dün saat 10.00’da makamında Boluspor yönetim kurulunu ağırlayan Yılmaz, Boluspor’un iyi yolda olduğunu söyledi. Yılmaz, Boluspor’un önümüzdeki dönemde büyük başarılara imza atacağına inandığını söyleyerek “Boluspor önümüzdeki sezonda başarıdan başarıya koşacak gibi görünüyor. Çünkü yönetim kurulu çok başarılı ve dinamik kişilerden oluşuyor. Takıma yapılacak takviyelerle ligde iyi sonuçlar alınacağına inanıyorum. Bolu Belediyesi olarak takımın her zaman yanındayız. Bizden istenen neyse vermeye hazırız” diye konuştu. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ise Boluspor’un tarihinin başarılarla dolu olduğunu ve mazisi güçlü bir kulübün yeniden şaha kalkacağını belirtti. Bu başarıların imkansız olmadığına değinen Çarıkçı, “Boluspor basamak basamak yükselerek aydınlık günlere ulaşacaktır. Ama bunun için sabra ve zamana ihtiyaç var. Attığımız her adımı düşünerek atmamız gerekiyor. Boluspor’un ilk hedefi kaynaklarını çoğaltmak ve ekonomik krizden kurtulmak olacaktır. Zaten buna bağlı olarak başarılar çorap söküğü gibi gelecektir. Önemli olan el ele vererek dayanışma halinde olmak” diye konuştu.

Parkmetre Uygulaması Başlıyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın bundan birkaç hafta önce uygulamaya son verdiği Parkmetre sistemi yeniden kuruluyor. Boluspor’un işleteceği Parkmetre uygulaması ile kulübe büyük bir kaynak doğacağı seziliyor. Belediye Başkanı Yılmaz, “Bu konuda Boluspor ile bütün mukaveleleri yaptık. Parkmetre uygulaması artık Boluspor’un elindedir. İstedikleri zaman bu uygulamayı başlatabilirler” diye konuştu. Boluspor yönetiminin ise bu uygulamayı zaman kaybetmeden başlatacağı belirtildi. Parkmetre sisteminin önümüzdeki hafta içinde faaliyete geçeceği tahmin ediliyor.

EYÜP KARAKAŞ-KENTHABER/BOLU
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2004 Cumartesi 15:29:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?