4
Mayıs
2024
Cumartesi
BOLU

Bolu: Eski Emniyet Müdürü, gözyaşları ile uğurlandı

Bolu Emniyet Müdürlüğü görevini 12 yıldır sürdüren ve en uzun süre aynı yerde görev yapan emniyet müdürü olan Uğur Gür, bugün gözyaşları arasında yeni görev yeri olan Edirne’ye uğurlandı.

43 yıllık meslek hayatının 12 yılını Bolu’da geçiren, görev süresi boyunca 3 Cumhurbaşkanı ve 7 başbakan değişen Emniyet Müdürü Uğur Gür, son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

Uğur Gür’ün uğurlanması nedeniyle Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir tören düzenlendi. Bolulular, Uğur Gür’ü uğurlamak için sabahın erken saatlerinden itibaren emniyet müdürlüğü bahçesine akın etti. Vatandaşlar ve emniyet mensupları gözyaşlarına hakim olamazken, Gür’ün de oldukça hüzünlü olduğu görüldü.

Uğur Gür, kendisini uğurlamaya gelen tüm vatandaşlarla tek tek vedalaşırken, "12 yıldır Bolu’da görev yapıyorum. Görev sürem boyunca onurumdan, şerefimden ve haysiyetimden taviz vermedim. Burada sizlerle iyi ve kötü günlerim geçti. Hepiniz hakkınızı helal edin" diyerek, yeni görev yeri Edirne’ye hareket etti.
Uğur Gür’ün yerine Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı atandı.

BOLU-(İHA)
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2003 Çarşamba 14:57:56
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 14:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?