8
Mayıs
2024
Çarşamba
BOLU

Bolu: Hediyeleri Bolu tatili oldu

Bolu Valisi Mehmet Ali Türker, ’’Karadeniz Bölgesinde yapılan alternatif turizm, bölgeyi hareketlendirdi’’ dedi.

Bolu’nun Turizm Potansiyelinin tanıtımı kapsamında, hediye olarak ’’Bolu’da tatil’’ verilen çift bolu valisini ziyaret etti. Bolu Valisi Mehmet Ali Türker:’’Karadeniz bölgesinde yapılan alternatif turizm bölgeyi hareketlendirdi’’ dedi.

Bolu Valisi Mehmet Ali Türker, Bolu’nun turizm potansiyelinin tanıtımı kapsamında, hediye olarak ’’Bolu’da tatil’’ verilen Samsunlu Rabia Yılmaz ve eşinin kendisini ziyareti esnasında yaptığı konuşmada, ’’Son yıllarda bölgemiz, turistler açısından cazip hale geldi. Özellikle hafta sonları otellerde boş yer kalmıyor’’ dedi.

Karadeniz Bölgesinde yapılan alternatif turizmin bölgeyi hareketlendiğini belirten Türker, ’’İnsanlar doğayı, temiz havayı ve beraberinde tarih ve kültürü görmek istiyorlar. Bolu, bu anlamda çok zengin bir kent. Bolu’da bulunan tesislerin 5 bin yatak kapasitesi mevcut. Bunlardan 3 bin 152’si turizm belgeli. Bölgede yaşayan insanların bizim çabalarımızla, turizmin bir gelir kapısı olduğuna inanmaya başladılar’’ diye konuştu.

Bolu Valiliği tarafından 5 gün boyunca eşi ile birlikte Bolu’da ağırlanan Rabia Yılmaz ise Bolu’ya hayatında ilk defa geldiğini anlatarak, şunları söyledi:

’’Bolu’nun yemeklerine, doğasına ve kaplıcalarına hayran kaldım. Tatil yaptığımız 5 gün boyunca hayatımızın en güzel günlerini yaşadık. Önümüzdeki günlerde tatil için tekrar Bolu’ya geleceğiz’’

Bolu Valisi Mehmet Ali Türker, Rabia Yılmaz ve eşine Bolu’yu tanıtan broşürler hediye etti.

EYÜP KARAKAŞ-KENTHABER/BOLU
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2004 Cumartesi 14:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?