8
Mayıs
2024
Çarşamba
BOLU

Bolu: Muhtar olamadı Başkan oldu

Bolu’da 28 Mart yerel seçimlerinde muhtar seçilemeyen eski Muhtarlar Derneği başkanı, yeniden Muhtarlar Derneği Başkanı oldu.

Belediye Nikah Salonunda yapılan kongrede tek aday olarak Bolu Muhtarlar Derneği Başkanlığına aday gösterilen eski başkan Cemalettin Danışman, Muhtarlar Derneği Başkanı oldu.

Kongreye katılan 188 muhtardan 137’inin oyunu alarak Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Cemalettin Danışman, ’’28 Mart yerel seçimlerinde Bolu’nun Kuzuören Köyünden Muhtar adayı oldum. Seçimlerde muhtarlığı kaybettim. Seçimlerden sonra gelerek Bolu Muhtarlar Derneği Başkanlığını bıraktım’’ dedi.

DEMOKRASİ TÜRKİYE’DE YAŞANIR

28 Mart yerel seçimlerinden sonra Bolu Muhtarlar Derneği Başkanlığını bıraktığını belirten Danışman, ’’Muhtar olamadıktan sonra başkanlık makamında oturmamın yanlış olduğunu muhtar arkadaşlarıma belirterek ayrıldım. Daha sonra kongre esnasında benim yeniden başkan olmamı istediler. Başkanlık seçiminde de beni tek aday olarak gösterdiler. Muhtarlarımız tarafından yapılan davranış Türkiye’de yaşanan en güzel demokrasi örneğidir’’ deye konuştu.

EYÜP KARAKAŞ-KENTHABER/BOLU
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2004 Çarşamba 11:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?