6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Bolu Çimento'dan 8 yılda 170 bin fidan

Bolu Çimento Fabrikası Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Ahmet Ulusoy, Bolu Çimento Fabrikası olarak 8 yılda 170 bin adet fidan diktiklerini söyledi. 

Bolu Çimento Fabrikası Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Ahmet Ulusoy yaptığı açıklamada, Bolu Çimento Fabrikasının bir çevre dostu olduğunu dile getirdi. Ulusoy, "Bolu Çimento Fabrikası olarak öncelikle fabrikamızın bulunduğu alanda ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışması yaptık. Daha sonra Bolu'nun ihtiyacı olan yerlere gerekli ağaçların dikilmesini sağladık. Çevre konusunda çok duyarlı olan fabrikamız 8 yılda Bolu ve çevresine 170 bin adet fidan dikti. Çevrenin yeşillendirilmesi konusunda çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 

Ulusoy, Bolu Çimento Fabrikası'nın yapımı esnasında inşaat alanında bulunan ağaçların kesilmemesine dikkat ettiklerini de söyleyerek, "Fabrikanın ve sosyal tesislerin yapımı esnasında ağaçların kesilmemesine dikkat ettik. Bunun en güzel örneği ise sosyal tesisimizin içerisinde büyüyen çam ağacı. Çam ağacı sosyal tesis içinde büyümeye devam ediyor" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 18:44:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?